2006-05-23 3 瀏覽
近期既promotion 以香蕉為主題, 試過banana mocha frappacino light和banana caramel frappacino light! 兩杯飲品都有好香既香蕉味, 一啖一啖飲下去, 一陣一陣既香蕉味隨之而出! 由於選擇light, 所有沒有cream 既甜漏感覺, 加上打碎了的冰塊, 既清涼又香甜美味, 個人較喜歡banana mocha 多點, 香蕉與朱古力確實係絕配! 另外, 要了一件香蕉野莓撻, 撻底很香脆, 撻上盛著一層薄薄既蛋糕, 再加一層口感好似布甸既料, 中間夾著幾片香蕉肉, 味道不突出, 但入口很滑, 最上面就有半粒大strawberry, 一粒blueberry, 一粒raspberry, 一粒cranberry 和一片香蕉肉, 這些就是所謂的野莓吧! 一試冇妨, 但不會encore!呢間分店既sales 服務殷勤, 有禮, 這才是待客之道!

呢間分店既sales 服務殷勤, 有禮, 這才是待客之道!