今日同同事們一齊叫呢間外賣。呢間野叫我地11點落單,由10:30am 打到最後11:30 am 先肯落....好有佢既堅持。我地 order 都幾多,成5百幾蚊,同佢傾掂 waive 左 taxi 車費同佢加送一個加也 toast。佢都好準時送到,話幾多點就幾多點會打黎。同事話呢間野既 Laksa 食到 lam lam (月利)。但我叫左肉骨茶 加埋加也 toast。加也 toast,個飽淋既,hmm,不過甜甜地都 ok。個肉骨茶好有驚喜,有成5、6舊 ribs....我都無 expect 咁多...仲要有肉唔係齋骨喎。個飯有 d deep fried onions slices on top,吊下味。個湯勁濃勁好味,用佢送完飯再慢慢飲晒佢。雖然帶點辣,但係食到好爽,回味無窮。外賣係難左 d 點辣豉油,唯有倒落 d ribs 到。另外一個同事話 Laksa 好好味,同埋佢地湯同麵分開上係幾好。男仔可能會覺得個麵既份量唔係好夠既。
今日同同事們一齊叫呢間外賣。

佢都好準時送到,話幾多點就幾多點會打黎。

但我叫左肉骨茶 加埋加也 toast。

加也 toast,個飽淋既,hmm,不過甜甜地都 ok。

外賣係難左 d 點辣豉油,唯有倒落 d ribs 到。

男仔可能會覺得個麵既份量唔係好夠既。

2009-03-13
  • 肉骨茶飯、喇沙