2008-05-29
今晚放工約左朋友食飯~食左一陣.最後決定簡依間餐廳..原因係佢店內環境比較吸引..門口又有個魚池..俾到一種優雅ge感覺!!!!d食物真係唔錯,,由其係油酥餅..唔會太油..軟軟地甜甜地!!!好味!!! 仲有條魚..都幾大條..仲有d魚湯好正...送飯又得..我用黎點個油酥餅又覺得唔錯@@..無得頂!!!價錢又唔算太貴仲有值得讚ge係個服務..雖然睇落去d侍應生比較多後生仔..唔知點解硬係覺得後生仔比較無咁nice一點..但原來依到ge waiter又唔同..有笑容..加水又ok密.."請問、小心、.多謝、byebye"~好有禮貌..最好ge就係有耐性.唔會話敷衍你..厭你煩..好似我朋友叫佢拎完meun轉頭又叫佢拎濕紙巾..佢拎到先發覺桌子已經有..害佢白行一轉但佢依然好nice咁笑笑口!