馬鞍山呢個沙漠要搵食真係唔容易,不過我又搵到喎😂💛Puzzle Dining & Cafe💛呢間一直都想試,機會終於嚟啦成間舖感覺好簡潔同舒服,正👍🏻打開個餐牌一睇…好多野都想食,仲有個drink list,啲咖啡種類多到呢….都唔知試得邊樣🤣我地今次試咗🐔咸蛋黃單骨雞翼,濃郁既咸蛋黃包住啲雞翼,好味,我真係好鍾意食咸蛋黃既野🤤🍟芝士薯條配黑松露醬,一上枱已經聞到好香既黑松露,仲配埋芝士醬,又大大碟,無返3-4個人真係會食唔哂🤣🐷香烤豬斧頭扒,斧頭扒好食,唔「鞋」,味道都ok,不過細塊咗少少🙊🥗慢煮雞胸青蘋果牛油果沙律,呢個好食喎,係我咁大個女係餐廳食過既沙律嚟講,呢個唔係第一都第二啦🤪雞肉好滑好嫩,青蘋果又唔酸,牛油果新鮮,軟硬適中🤤朋友試咗個「莫札特」咖啡,估唔到係咁大陣仗,一set有齊熱同凍,配埋件迷你芝士cake,仲有杯冰水比你「浪」下個口,試真啲咖啡既味道真係品開啡既人就啱哂👍🏻#cafe #西餐 #咖啡#馬鞍山 #PuzzleDining
馬鞍山呢個沙漠要搵食真係唔容易,不過我又搵到喎😂
💛Puzzle Dining & Cafe💛
呢間一直都想試,機會終於嚟啦
成間舖感覺好簡潔同舒服,正👍🏻

我地今次試咗

雞肉好滑好嫩,青蘋果又唔酸,牛油果新鮮,軟硬適中🤤

真係品開啡既人就啱哂👍🏻

#cafe #西餐 #咖啡