2020-05-05 326 瀏覽
馬鞍山命為美食沙漠,但如果當中有好多既鋪頭,仲要係黃店既,咁就需要一試。據我所知,馬鞍山泳池格離既餐廳已經轉過幾次手,因為實在撈得唔係好掂,原因係在於個到通常都唔會有行過去,除非游水,但去到依一間puzzle dinning仲可以堅持到,我相信一定有箇中既原因,所以我決定去試下。美國安格斯肉眼扒 - $398我叫左個五成熟,口感幾好,咬落多汁嫩口,切落去亦都唔會太硬難切,肉好鬆軟,係唔錯。薰衣草奶茶 - +$18係扒餐加多18蚊就可以飲到依杯特飲,依一杯就冇平時奶茶咁重奶味同甜味,飲落去係有少少香氣,味道對我依d唔洗飲好甜既人黎講係唔錯。食飯既時候,仲會有駐場歌手係到唱歌,仲可以點歌唱咩都得,當然依1年香港人所經歷既事,佢地既歌手都可以唱出黎,大家仲可以一齊叫口號添,雖然價錢偏貴,但大家都可以去感受下食氣氛。

薰衣草奶茶 - +$18

2020-04-17