⭕為咗慰勞大佬平時幫我影咁多靚相📸所以我就帶佢食好西💓cover嘅相都係大佬幫我影㗎,靚唔靚先?🥰係咪抵我帶佢食呢餐飯先?當然,餐廳都好抵食🙂😚又高汁🔻10貫炙) 寿司定食 $198👍10款壽司呢個係超級抵食,仲要送埋冷0熱烏冬, 跟湯同埋沙律❣️連鎖店仲有呢個價錢,其實絕對係好低👍✨用料新鮮👍👍👍仲可以一次過滿足曬你十個願望,入面有赤身醬油渣、墨魚、黑松露赤蝦、星變,佐賀和牛、 三文魚、魚背、玉子、大卷2件 🙂🔻雜錦海鮮丼 $148海鮮丼入面都有好多唔同嘅食材✨有三文魚 魷魚 蛋 蟹肉 吞拿魚 等等,鋪滿曬成個丼,食材擺得好靚💓而且好新鮮,佢嘅飯其實唔算話特別好多,啱曬啲鍾意食肉嘅人,但係又好驚食太多澱粉會肥👍🔻梅壽司盛合(12件) $32812件 UME Sushi Set入面分別有吞拿魚、中吞拿魚腩、墨魚、油甘魚、赤蝦、帆立貝、海膽及時令魚等等組成嘅壽司👍✨食完真係超級滿足👍👍👍佢呢度嘅飯相對會細舊啲, 啱曬啲女士想試多啲嘢❣️🔻蟹味噲甲羅燒 $88👍甲羅燒就食過好多間,呢一間係超重🦀味,而且食落口唔會或死鹹嗰種感覺,送飯一流😚佢嗰塊餅都係自己整嘅,唔係是但叫貨拎一塊餅返嚟,嗰個餅都

🔻10貫炙) 寿司定食 $198👍

🔻雜錦海鮮丼 $148

🔻梅壽司盛合(12件) $328

🔻蟹味噲甲羅燒 $88👍
甲羅燒就食過好多間,呢一間係超重🦀味,而且食落口唔會或死鹹嗰種感覺,送飯一流😚佢嗰塊餅都係自己整嘅,唔係是但叫貨拎一塊餅返嚟,嗰個餅都係鬆鬆脆脆咁樣,我略嫌佢有少少薄唔係好托得住嗰啲甲羅燒🙂但入口真係好正🥰

🔻一夜干魷魚燒 $68👍
魷魚燒唔會燒到乾爭爭,入口仲好juicy🙂❣️好厚肉🦑

🔻清酒煮蜆 原價$78 (20%off)
雖然話就話一客,但係份量都好驚人,都幾多,蜆既size 都中等,都幾多肉食嘅👍不過,個爐就唔係好夠熱heat唔到,爭少少