2021-12-10 195 瀏覽
位於鰂魚涌地鐵站附近既樓下冰室,位置方便,一出地鐵站就見到。入到去侍應姐姐好有禮貌咁同我地介紹咗好多出名既小食。招牌瑞士雞脾雞髀大大隻,肉質嫩滑,可以用刀輕輕切開,瑞士汁味道濃郁,雞脾索晒班瑞士汁既味道。厚切牛乳炒蛋治蛋治好有驚喜,目測淨係炒蛋已經有3cm高,一擺低我地已經嘩嘩聲,食落蛋味濃,而且非常飽肚。德國什腸有三款腸,有比較常見到既芝士腸同司華力腸,配沙律醬食比較特別。炸韮菜餃子🥟餃子炸得外皮脆,而食落入面有好多韮菜,老闆話佢地啲餃子係自家制,出面買唔到架。話梅柑桔蜜柑桔蜜試過,話梅柑桔都試過,話梅柑桔蜜未試過,朋友話味道幾特別,飲落好舒服。華田脆脆上層佈滿柯華田脆脆,下層就係凍冰冰既凍華田,飲落最底之前要食晒啲華田脆脆,如果唔係就會痴晒係啲冰到。雞湯浸什菇娃娃菜食完咁多煎炸野最後食返個什菇娃娃菜,清清地可以解油膩。

招牌瑞士雞脾

厚切牛乳炒蛋治

德國什腸

炸韮菜餃子🥟

話梅柑桔蜜

華田脆脆

雞湯浸什菇娃娃菜
食完咁多煎炸野最後食返個什菇娃娃菜,清清地可以解油膩。