2018-12-07 79 瀏覽
是日放工約左朋友過去駱駝漆行一行outlet, 想睇下波鞋,可惜空手而回本來諗住apm食飯,但見7點食飯時間應該好多人,加上行過去有段距離,就直接搵下附近有咩食最後決定去I’s Land Cafe, 因為鍾意西餐餐廳係駱駝漆1座,出𨋢左邊就係7點左右坐滿7成,之後都有人入座,餐牌主要分dinnes set同2人set, 散叫好似只有前菜,另外有兒童餐,好貼心選擇唔少,最後決定2人餐沙律汁酸酸地好醒神,菜好新鮮,蒜茸包好香亦焗得夠脆,蘑菇湯好重菇味,足料好飲水牛城雞翼,好大隻!因為餐湯上完雞翼就到,所以都放左一陣先食,雞翼仍然脆卜卜!醬汁帶酸微辣,如果再辣d一定好惹味豬手皮亦非常香脆,肉嫩滑,唔會過咸,伴碟既薯條放到最後食都仲係脆,好神奇醬汁有3款,有個類似燒汁/黑椒汁最好味手工扭繩粉,見到手工唔洗諗即叫,好有驚喜~粉好煙韌,因為扭紋所以每條都吸滿汁,好creamy好香,3隻帶子厚身,無煎到過火最後仲有甜品送,士多啤梨奶凍,不算滑但好濃味,好食小店價錢不貴,有水準,相信我會再次黎I’s Land Cafe!

最後決定去I’s Land Cafe, 因為鍾意西餐
餐廳係駱駝漆1座,出𨋢左邊就係

選擇唔少,最後決定2人餐

醬汁有3款,有個類似燒汁/黑椒汁最好味

最後仲有甜品送,士多啤梨奶凍,不算滑但好濃味,好食

2018-12-05
  • 水牛城雞翼