2023-11-11
👧🏻😋👅🍽✨駱駝漆靚餃正湯 🥰-滾餃🇭🇰 觀塘開源道60號駱駝漆大廈第三座9樓K室 🇭🇰-🥟平日夜晚去食, 一近7pm就開始多人入座, QR code落單好方便, 圖文並茂都好幫到選擇困難既我, 但最後款款都好吸引叫左總共4隻味二人分😆🥟餃子大多都有得揀6/8/10隻, 豐儉由人, 仲有得加麵底; 仲有多款小食同飲品同埋生餃可買返屋企自己整-🧀 🦐 黑松露芝士豬肉餃 煎餃10隻 $68蒜芯鮮蝦豬肉餃 煎餃10隻 $68💯煎餃要等耐少少係超值得! 兩邊煎香個皮脆卜卜但唔覺油, 仲要一點黑色鑊撈都冇係完美既金黃色!!💯黑松露芝士豬肉三樣野勁夾, 唔會有邊隻味特別突出, 完美融合; 蒜芯鮮蝦豬肉係原隻蝦勁彈牙, 蒜芯突出蝦同豬肉甜味-🍅 🥔 湯餃 雙拼10隻 $60轉蕃茄薯仔湯 $3✨蕃茄湯勁有家的感覺☺️ 濃郁而清甜, 蕃茄紅蘿蔔洋蔥薯仔全部都煲到勁腍, 加$3飲埋湯食埋大量湯料好抵😆✨雙拼揀左韭菜同京蔥, 前者韭菜味好突出正常發揮; 後者京蔥切絲更有咬口同突出蔥香; 兩隻豬肉都好juicy, 大大粒飽滿餃子加埋茄湯都係冇得輸
駱駝漆靚餃正湯 🥰
滾餃