5天前 0 瀏覽
上星期一同老公去左銅鑼灣嘅川川中菜館食飯,一去到已經覺得裝修好靚🤩而且都好多客人 好受歡迎,見到佢地嘅中菜唔錯,火鍋又好吸引,好似樣樣都好好食咁,最後叫左火鍋同刺身拼盤試試😚刺身拼盤入面有白身魚薄10、牡丹蝦2只、日本時令魚2切、活北寄貝1隻、魷魚海膽卷一份刺身拼盤真係勁大盤,而且全部都超新鮮,超有水準👍🏻 食完已經飽左3成😂而火鍋呢 我地叫左正宗麻辣湯鍋同果香魚湯鍋,牛肉我地今次揀左吊龍同挽手兩個部位,吊龍肉味香濃,挽手油脂分布平均,兩款都入口即化 真係推級推介‼️可能係騸牯牛嘅關係,d牛肉口感特別軟糯 牛身更為肥美,真係一試難忘呀😋 另外我地仲推介牛舌👅 厚切得黎 肉質竟然超級腍,好有驚喜👍🏻
上星期一同老公去左銅鑼灣嘅川川中菜館食飯,一去到已經覺得裝修好靚🤩而且都好多客人 好受歡迎,見到佢地嘅中菜唔錯,火鍋又好吸引,好似樣樣都好好食咁,最後叫左火鍋刺身拼盤試試😚

刺身拼盤

2025-02-17