2021-08-07 2074 瀏覽
前幾個月去左L’Envol at St Regis Hotel,覺得正,朋友的朋友話Ecriture正好多。Ok,咪去試吓囉。最吸晴咪係嗰個什麼魚子醬海膽撻囉,我哋三人行要每人加$680先俾個完整的撻你。影相就勁,食都正嘅,咁呢兩樣正嘢加埋實好食的,你想像得到,未到意外地好味。最正就係呢樣了,其他嘢簡直係渣!温温吞吞、唔凍唔熱、份量少得出奇。埋單2000位。食完dessert 和petit four居然話唔包咖啡茶!老實講,食完呢間之後真係提唔起勁去試其他法國餐廳了,驚咗😰😰有一樣好好笑的:個captain 係法籍黑人,即係好似Netflix 嗰套俠盜羅平(Lupin)主角咁,我哋似係俾俠盜打左劫咁😂😂😂俠盜羅平😂😂

俠盜羅平😂😂
  • Caviar  and  uni  tart