2020-10-26
本人自問對食物入口要求不算高,但呢間食店真係我暫時幫襯過最求其嗱西的一間,不得不起OpenRice 呢個平台寫出我生平第一次的食評!首先,兩位女店員兼廚師服務態度極之惡劣,差到無輪!一入去第一件事就同個客講無呢樣無果樣,客人坐都未坐低!語氣又差,多次強調無乜無乜!客人點餐到上到柯打,需時大約二十分鐘!呢個唔係重點,重點係我同太太點咗兩個麻醬撈麵!你用二十分鐘的時間上咗一個幼稚園學生的作品俾我食!一粒丸加湯,兩片連皮都未刨乾淨有根的白蘿白加兩款醬的所謂混醬撈麵,d麵又烚過龍糊口的。再加上果Pat杰撻撻的麻醬,入口的感覺簡直一絕,絕對難食!份量又小,咁㗎質素夠膽死收人55蚊一份,15蚊我都嫌俾多你。開頭諗住佢用二十分鐘整一個冷盤撈的麵食,一定係誠意之作。結果用咗法蘭西餐出品的時間,做咗個幼稚園水平的垃圾餐!真係驚喜。無餐飲跟另外買,餐飲叫做正常羅,一人消費八十幾,得啖氣!越食就越氣,雖然八十幾蚊唔算什麼錢,但你咁的水平就唔好出嚟攞檔啦!PS:果兩位女店員仲要起到用粗口對話幫你送飯之餘,仲大大力將客人點完餐個餐牌扔在枱面上,我同太太當時真係驚咗一驚,起呢度幫襯絕對帶俾你驚喜!如果各位想感受一
首先,兩位女店員兼廚師服務態度極之惡劣,差到無輪!一入去第一件事就同個客講無呢樣無果樣,客人坐都未坐低!語氣又差,多次強調無乜無乜!客人點餐到上到柯打,需時大約二十分鐘!呢個唔係重點,重點係我同太太點咗兩個麻醬撈麵!你用二十分鐘的時間上咗一個幼稚園學生的作品俾我食!一粒丸加湯,兩片連皮都未刨乾淨有根的白蘿白加兩款醬的所謂混醬撈麵,d麵又烚過龍糊口的。再加上果Pat杰撻撻的麻醬,入口的感覺簡直一絕,絕對難食!份量又小,咁㗎質素夠膽死收人55蚊一份,15蚊我都嫌俾多你。開頭諗住佢用二十分鐘整一個冷盤撈的麵食,一定係誠意之作。結果用咗法蘭西餐出品的時間,做咗個幼稚園水平的垃圾餐!真係驚喜。無餐飲跟另外買,餐飲叫做正常羅,一人消費八十幾,得啖氣!越食就越氣,雖然八十幾蚊唔算什麼錢,但你咁的水平就唔好出嚟攞檔啦!PS:果兩位女店員仲要起到用粗口對話幫你送飯之餘,仲大大力將客人點完餐個餐牌扔在枱面上,我同太太當時真係驚咗一驚,起呢度幫襯絕對帶俾你驚喜!如果各位想感受一下驚喜的,不妨到呢間店試下!絕對有驚喜的感覺!