2017-07-27 758 瀏覽
平時食lunch都會行過,但因為冇得坐所以冇食過。上上星期farewell同事,老細肯資助,即刻搞壽司到會啦,板x太貴,諗住試下呢間,結果喜出望外喎!首先訂左個花之戀盤(個名唔記得左,我自己作)。真係好好好靚! 唔使食都開心同同事瘋狂拎黎影相呃like跟住有刺身拼盤,嘩個楓葉又係勁有心思,而且全部刺身都好新鮮,質素好高,完全覺得抵到爛特別係油甘魚,因為唔鐘意皮我平時好少食,但呢個油甘魚實在太鮮甜喇,忍唔住食左幾塊,結果比同事鬧。其他壽司都好好味(其實唔止圖中呢盤,但因為同事餓鬼咁,我唔執輸影左幾張就開始食)。除左帶子,其中我最欣賞甜蛋。好多人都覺得蛋唔抵,但從蛋可以分得出果間壽司鋪咩質素。以我咁多年食甜蛋既經驗,我相信d蛋應該係自己整而唔係入貨,正!食過返尋味,上星期都返左外賣返公司自私食,試左海膽手卷同壽司,質素依然穩定,又抵,揾到呢間野實在太開心喇!

同同事瘋狂拎黎影相呃like

花之戀
刺身拼盤
壽司拼盤
2017-07-14
外賣自取
花之戀
  • 花之戀,甜蛋,海膽