星期五晚同男朋友係天后整完野就去搵餐廳食晚飯,周圍都好full,咁岩路過呢間餐廳,見環境唔錯,睇餐牌又唔貴,仲有我好鍾意食既海南雞,諗左一陣就衝左入去坐低。😝好驚喜!通常係咁樣路過一間餐廳衝入去食就好多驚喜!😂好食又滿足,人均$100食到超飽!👍🏻海南雞喇沙摻摻 ($75)海南雞既肉質超級滑,雞味好濃,份量又夠大,醬汁有三款可以點,味道都好正宗!😋超級正!摻摻就係米線溝米粉,麵條好爽,口感一流。個喇沙湯好足料,令個味好夠濃,非常推介!😍滷水元蹄飯 ($62)佢有得揀白飯油飯,我地就揀左油飯,油飯好入味👍🏻元跡好爽口,肉質好嫩滑,仲要充滿肉汁,正!個滷水汁都超夠味,好夾!🤩炭燒豬頸肉 ($50)豬頸肉燒得勁香,的確係有小小炭香味,食落係唔同D!😝肉質煙韌,口感十足,個皮又燒得夠脆👍🏻👍🏻凍奶茶 (跟餐+$8)好鍾意呢杯凍奶茶,茶味較重。

海南雞喇沙摻摻 ($75)

滷水元蹄飯 ($62)

炭燒豬頸肉 ($50)

凍奶茶 (跟餐+$8)
好鍾意呢杯凍奶茶,茶味較重。