2017-08-18
係觀塘行街行到夜晚肚餓,見到佢個menu幾吸引就入左去食,估唔到食落有驚喜。間餐廳格局都唔錯,俾人既感覺幾休閒。前菜及南瓜湯:前菜係雞肉沙律,佢落左啲麻醬係個沙律度好野味,簡直幫你開哂胃。個南瓜湯好甜,食得出食材好新鮮。慢煮.20oz美國安格斯肉眼.自製意大利羅勒汁.法式焗忌廉薯:首先塊扒好大塊,賣相好吸引,肉質鮮嫩好juicy,個意大利羅勒汁有少少酸甜,配埋佢塊牛扒好夾。我以前未試過依個汁覺得幾特別,鐘意食牛扒既你一定要試下。慢煮.迷迭香烤法國春雞.香脆薯角:隻雞足一隻,而且好大隻,最緊要係燒得好好食。個皮燒得好脆,肉質嫩滑,食。個薯條都好脆,配埋個沙律醬好match。個茄子就正正常常冇乜特別。夏日果茶:個果茶係桃味既,甜甜地好fresh,食完咁多肉飲番杯果茶個感覺真係好正。總括黎講,依間餐廳既食物質素唔錯,值得一試。
前菜及南瓜湯:
慢煮.迷迭香烤法國春雞.香脆薯角:
夏日果茶:
總括黎講,依間餐廳既食物質素唔錯,值得一試。