部屋咖啡室

homemadecafe
6天前 0 瀏覽
今天約了媽咪來到旺角行街,行到攰攰決定在附近午餐。早前有朋友介紹呢間樓上Cafe, 環境都幾舒適,食物不錯,所以專程來試試,果然有驚喜,食物即叫即做,非常美味,有水準👍🏻👍🏻我們叫了二人套餐 COMBO FOR TWO, 包括:10吋手拉Pizza 、意大利粉/飯、炸蟹餅及餐飲兩杯。🍕🍕Pizza有六款選擇,叫了西西里Pizza, 滿佈辣肉腸、芝士、磨菇、火箭菜,好煙韌,簿身的簿餅好香好脆🍛🍛 黑松露雜菇意大利粉- 好香的黑松露,多款磨菇,creamy剛好🦀🦀炸蟹餅,大大粒有6粒,好彈牙媽咪叫了八寶美顏花茶,有紅棗、玫瑰、枸杞、圓肉,我哋熱泡一會約10分鐘已好有味道。這二人套餐好豐富,份量十足,好美味,朋友真是好推介。

🦀🦀炸蟹餅,大大粒有6粒,好彈牙

這二人套餐好豐富,份量十足,好美味,朋友真是好推介。
2025-02-27
  • 西西里Pizza