2019-04-28 211 瀏覽
說真的,對上一次食pizzahut 已經係幾年前既事了。見咁耐無食,就去試下。次次食pizzahut 都會睇下佢個新批,而今次就係咸蛋系列既批,睇落都幾吸引。本身我地想嗌個軟殼蟹咸蛋批,但竟然賣斷市,轉左個蝴蝶蝦,而另一款就係雞肉,我地覺得雞肉好普通所以叫左蝴蝶蝦咸蛋批既套餐。個套餐包兩碗湯,忌廉雞湯同埋南瓜藜麥湯,南瓜湯好好飲,呢個係我估唔到既。俄羅斯沙律呢個沙律我真係食唔慣😢面層係普通沙律,個底係薄脆,我地淨係食左面頭d 沙律。拿破崙雞肉意粉賣相好ok, 食落都唔錯。黎到主食pizza, 賣相已經麻麻地,食落先知原來伏左,原來佢地咸蛋唔係個批度,只係舊炸蝦入面,成個批食落好乾身,好後悔嗌左呢個批。

俄羅斯沙律

拿破崙雞肉意粉
賣相好ok, 食落都唔錯。

2019-03-07