2022-06-29 38 瀏覽
Bookmark咗呢間鋪好耐ಠ_ಠ由佢mk舊鋪去到開埋新都未去🤣終於的起心肝要去會一會佢 不過聽日講九龍灣質素最好 所以約男朋友放工去try try叫咗個三色海膽屋 又想食又驚伏 因為香港啲海膽真係不敢恭維 但呢度三種海膽都勁鮮甜勁好食ಥ_ಥ撈埋個生雞蛋真係輕輕鬆鬆ko咗成碗 男朋友就叫咗個三段重大極上丼 拖羅勁肥美仲要冇筋!蟹肉係真正嘅蟹肉唔係hea你嘅蟹柳😂😂😂而且勁鮮甜 男朋友每次叫蟹肉都勁驚(心理陰影)但又好鍾意食(・・;)拖羅撈埋啲蟹肉食都好正 估唔到都幾夾!Overall雖然大部分都係靠飯多營造爆丼嘅感覺 但刺身份量都唔少!而且刺身都新鮮 偶然奢侈下都可以(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)