2009-08-22
10000%意想不到!!!!!!!!!!!!!本身係完全無期望GE!!!!去南丫島前我有係OPENRICE睇過攻略但唔知有呢間野....點知個日同女朋友去完沙灘玩完想掃街之後就入左去~~最後食完幸福+甜到落腳趾尾地點係就腳GE, 對住大街, 有裝修有FEEL, 不過門面唔算太出個價錢又合理GE~ 30-40$個CAKE 所以就入左去~入到去FEEL到係小本經營@@"於是乎同個落單個人吹下水~~佢話10款CAKE 的分別係CHEESE GRADIENT 的分別-.-我平時少食開....所以本身唔知咩味..SORRY= =最後叫左COOKIE CHEESE CAKE 兩個人share 食~~~texture 硬身帶入口最溶taste 甜得來有cheese and cookies的味display beautiful drawing by chocolate!!!size 兩個人食~因為當小食~所以剛剛好!!!有機會入南丫島一定會番去食!!!
本身係完全無期望GE!!!!
點知個日同女朋友去完沙灘玩完想掃街之後就入左去~~
最後食完幸福+甜到落腳趾尾
個價錢又合理GE~ 30-40$個CAKE 所以就入左去~
入到去FEEL到係小本經營@@"
於是乎同個落單個人吹下水~~
我平時少食開....所以本身唔知咩味..SORRY= =
最後叫左COOKIE CHEESE CAKE [唔記得左個名-.-]
兩個人share 食~~~
[I LIKE OREAL!!]
texture 硬身帶入口最溶
size 兩個人食~因為當小食~所以剛剛好!!!
有機會入南丫島一定會番去食!!!