2022-01-02
由佢開嘅時候已經留意,話哂喺舊區,呢類型燒肉店可以話冇,所以一定要試吓‼️燒肉座落位置同門面都唔太起眼,真係唔熟路要啲時間搵搵,無勁高級裝潢卻有一股日本地道風情,好有氣氛🇯🇵而價錢方面亦非常合理,雖然位置較偏怪唔得都吸引到咁多人嚟食啦😋😋◽️紫菜月見飯 $28燒肉配埋飯食咁先大滿足💯白飯上有蛋同灑滿紫菜飯素真係香口惹味,只略嫌紫菜唔夠脆口◽️特大薄切牛舌 $48肉質爽脆,四大塊真係唔夠喉呀😝😝下次再去會試埋薄切牛舌心◽️自信漬雞腎 $15◽️阿波尾雞芯 $15嗜食內臟朋友唔好錯過喇,抵食之餘,餣得幾入味👏🏻👏🏻◽️柚子漬雞肉山 $38抵食之選✔️ 份量如其名多得堆成座山,雞肉亦嫩滑,淡淡柚子味幾清新👍🏻◽️九宮袼燒牛盛合 $288超抵食嘅一個牛肉盛盒!見人斜叫,我都唔執輸,皆因一個價錢可以食晒九種牛肉🔥A4和牛/prime 牛小排/牛肋條/牛舌//護心肉;每款有兩件,A4和牛入口即溶,味道濃郁,加少少鹽調味已經好好味🤤
◽️紫菜月見飯 $28
◽️特大薄切牛舌 $48
肉質爽脆,四大塊真係唔夠喉呀😝😝下次再去會試埋薄切牛舌心
◽️自信漬雞腎 $15
◽️阿波尾雞芯 $15
嗜食內臟朋友唔好錯過喇,抵食之餘,餣得幾入味👏🏻👏🏻
◽️柚子漬雞肉山 $38
◽️九宮袼燒牛盛合 $288
超抵食嘅一個牛肉盛盒!
見人斜叫,我都唔執輸,皆因一個價錢可以食晒九種牛肉🔥
A4和牛/prime 牛小排/牛肋條/牛舌/