又再一次幫襯係西環嘅 🤩之前兩次你都係食佢嘅芋圓,今次試吓佢嘅沙冰先!不過提提大家呢度係外賣小店,最好穩定位置可以慢慢食,如果唔係企喺度食會有啲狼狽啊~.ღ 芝麻牛乳沙冰 𝙎𝙚𝙨𝙖𝙢𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙈𝙞𝙡𝙠 𝙎𝙢𝙤𝙤𝙩𝙝𝙞𝙚 $𝟮𝟵呢個價錢來講都真係幾大杯,兩個人𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲都啱啱好!面頭仲有一大舊雪糕,超飽肚啊!芝麻香係有嘅,但個人覺得整體芝麻味可以再濃郁啲🤏🏻沙冰口感棉密,奶味香重!╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟲.𝟱/𝟭𝟬.𝑀𝑢𝑧𝑖 𝐷𝑒𝑠𝑠𝑒𝑟𝑡 木子甜品 ✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟲/𝟭𝟬 (𝘁𝗮𝗸𝗲𝗮𝘄𝗮𝘆 𝗼𝗻𝗹𝘆)✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳/𝟭𝟬✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 $𝟯𝟬/𝗽𝗽✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs ✓

𝑀𝑢𝑧𝑖 𝐷𝑒𝑠𝑠𝑒𝑟𝑡 木子甜品
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳/𝟭𝟬