2011-03-16
去左家樂地庫搵野食開左好多間日本野食唔知點解 " 豚組"唔洗等位, so 一於入去試下環境唔錯呀, 好靚, 裝修夠日式staff 亦好nice, 向我地介紹一下佢地menu 既野食我地order 左 吉列黑豚肉定食, 可以加 $15 轉石鍋烏冬, , 芝左豚肉, 燒豚肉 等食完真係可以變豬啦好正宗日本食法, 自己磨芝麻, 加入吉列醬食豚肉吉列黑豚肉定食, 我覺得普通左dd, 同近又的差唔多, 豚味一般, 勝在唔乾最差的是生菜絲不可任食 ????生菜絲的原意是減少豚肉的油膩感.........但俾得少少, 兩啖就食完的生菜絲真的不夠感覺"失真"加了 $15 轉的咖哩烏冬, 不過不失, 烏冬夠彈牙燒得好香, after taste 好強, 半肥瘦的剛剛好, 入口即溶最最驚喜之作, 爆瀉的芝士好香濃, 正合我呢個芝士怪同豚肉感覺好match唔識形容~~~~ 正加埋杯巨峰提子梳打, 令這一餐變得更美
開左好多間日本野食
唔知點解 " 豚組"唔洗等位, so 一於入去試下 環境唔錯呀, 好靚, 裝修夠日式
staff 亦好nice, 向我地介紹一下佢地menu 既野食 我地order 左 吉列黑豚肉定食, 可以加 $15 轉石鍋烏冬, , 芝左豚肉, 燒豚肉 等
食完真係可以變豬啦
好正宗日本食法, 自己磨芝麻, 加入吉列醬食豚肉 吉列黑豚肉定食, 我覺得普通左dd, 同近又的差唔多, 豚味一般, 勝在唔乾
最差的是生菜絲不可任食 ????
感覺"失真" 加了 $15 轉的咖哩烏冬, 不過不失, 烏冬夠彈牙 燒得好香, after taste 好強, 半肥瘦的剛剛好, 入口即溶 最最驚喜之作, 爆瀉的芝士好香濃, 正合我呢個芝士怪
同豚肉感覺好match
唔識形容~~~~ 正 加埋杯巨峰提子梳打, 令這一餐變得更美