本身係原全未聽過呢間野~莫講話expectation! 係咁啱個best friend想喺果道攪生日,就試下啦~誰不知,有驚喜!!環境:我地係坐樓上,半露天既環境,陣陣涼風~燈光暗暗地真係啱啱好~食物:叫左都幾多野食一其中有驚喜既有 (迷你海鮮拼盤) + (歐洲大閘蟹)(迷你海鮮拼盤) 件件都好新鮮,迷你得嚟份量又剛剛好! 不過,其實大食既我,再嚟多一盤我都食得哂! (歐洲大閘蟹) 我一向都係食開大陸既大閘蟹,不過,正因為咁,第二個驚喜就發生左喇!佢竟然有好多膏!!! 比起大陸既大閘蟹,佢D肉的確係鮮甜D!重點係~ 我食五両蟹, 真係足五両, 而平時食嗰啲大陸蟹, 買5両蟹只係食到3,4両 服務:令我最窩心既係~ waiter見我地食完大閘蟹,就走埋嚟問我地,需吾需要食返杯薑茶!!總括:如果有一間氣氛好,食物又好食,又有貼心服務既!係絕對值得我介紹俾大家!

本身係原全未聽過呢間野~莫講話expectation!
係咁啱個best friend想喺果道攪生日,就試下啦~

誰不知,有驚喜!!