2018-11-11 2892 瀏覽
豆苗居開咗咁耐一直都想嚟試,今年生日兩位好朋友终于带我来一入到去間餐廳,覺得好大樓底好高好舒服!所有嘅擺設擺位同一間高級餐廳冇分別😍再加上開在荷李活道静中带旺,位置相當唔錯打開個menu其實選擇唔多,所以我哋都嗌咗大部分😂 因為朋友嚟過嘅原因,都有介紹!前菜就嗌咗1)popcorn chicken - 超級好食我哋嗌咗兩客!!!2)餃子 Dumplings - 一般普通水準試下無妨3 )Spicy tuna roll - 呢個有幾好食喎!真係有少少辣辣地,好似吞拿魚🤔🤔4)House salad - 都係一般水準,不過佢嘅伴碟就係popcorn chicken在!所以原來唔需要嗌兩客 popcorn chicken其實係猴頭菇整成嘅勁好食兩道主菜叫咗個1)印度飯 tikki Marsala - 個黄飯反而幾好, 其他就麻麻哋可以唔嗌🙄2)香港人最鍾意嘅素菇煲仔飯 呢個正呀!食完飽到上心口!!啲素茹已經調味得啱啱好!非常唔錯其實食素真係可以好飽!
豆苗居開咗咁耐一直都想嚟試,今年生日兩位好朋友终于带我来

2)餃子 Dumplings - 一般普通水準試下無妨
其實係猴頭菇整成嘅勁好食