2024-02-03 556 瀏覽
🎉鍾意食野嘅朋友仔應該同我一樣🥢聽見食buffet都即刻好雀躍😍今次我地見到呢間性價比高嘅自助餐超正😋有爐端燒🔥仲有佛跳牆🫕海鮮🦞Häagen-Dazs雪糕❤️好豐富呀🥳🎊華麗盛宴自助晚餐🈵🔥爐端燒:好少食buffet會有爐端燒😍呢個的確係好驚喜呀✅仲有我好鍾意嘅牛舌❤️牛舌燒完仲好多汁👍多春魚、大人小朋友都大愛嘅雞翼、燒大蝦同埋燒菠蘿🍍都係超正又好味道呢🤤🦪佛跳牆:果然係華麗盛宴💯我哋每人仲會有仲有一盅佛跳牆添✅湯頭濃郁、材料又豐富佛跳牆🥢新年食真係好有意頭喔🥳🍣刺身+冷盤海鮮🦞:刺身、海鮮款式多👍有龍蝦呀😍而且仲refill得好快添💯我哋都食咗幾轉呀🥳🫕熟食:選擇都唔少🥢款式走精緻路線💯花膠蟹蓋真係必食呀🦀蟹蓋入面啲蟹肉多到不得了👍另外我哋真係有口福❤️今次遇到期間限定嘅生炒糯米飯🍚煮得軟糯嘅糯米🫕加埋超豐富嘅配料😍勁好昧道呀🥳其他熱食仲有菜膽花膠、蒜蓉粉絲蒸帶子、薑蔥雞、清蒸星石斑片、原件鴨肝等✅熱食一樣咁精彩喔🥳🔥熱食推介▫️生炒糯米飯▫️花膠蟹蓋▫️龍蝦湯▫️片皮鵝▫️菜膽花膠▫️蒜蓉粉絲蒸帶子▫️薑蔥雞▫️清蒸星斑片🍧甜品:甜品櫃裡面有好多細細件嘅蛋糕仔選擇🍰款款都好吸引🤩仲有個Häagen-D

🎊華麗盛宴自助晚餐🈵

▫️菜膽花膠
▫️蒜蓉粉絲蒸帶子
▫️薑蔥雞
▫️清蒸星斑片

🍧甜品甜品櫃裡面有好多細細件嘅蛋糕仔選擇🍰款款都好吸引🤩仲有個Häagen-Dazs雪糕櫃🍧正到不得了👍仲見到有我最鍾意嘅綠茶口味🍵梗係要食啦☺️紅豆綠茶蛋糕✅ 綠茶布甸✅仲有檸檬撻都好好食呀🥳 仲有廚師即場表演烹調甜品添❤️氣氛好好喔🥳

🥂🍷🍻🍺🍾🍶🍵☕️🫖
加$108仲有可以無限暢飲汽水、凍果汁、啤酒、紅白酒同埋氣泡酒添