2024-01-09
Special Vietnamese cuisine💜🩵呢間越南fine dining ,都有啲驚喜,佢既紅蝦卷係呢餐晚飯之最🫶🏻最估唔到既係,因為我唔食豬,所以佢將我份豬頸肉改左做田螺,而個田螺係另一樣我覺得最好食既野,味蕾享受❤️仲有個dry aged左既雞都好好食,冇太多醬汁煮,個皮好脆,啲肉都仲係好juicy冇十分dry😋因為我唔食牛,佢轉左個牛河變成蕃茄紅蝦湯河,加分位🫶🏻呢間餐廳既紅蝦真係好重蝦味,好鮮甜🥰個甜品都係另一個驚喜位,因為我係唔食椰子既野,都唔係班蘭味既野,但佢個燒左既棉花糖係用椰汁整,入面包住班蘭味既雪糕,我以為我會唔鐘意,點知…我食哂🤭又幾好食喎,估佢唔到🩷WOODFIRED INDOCHINEVIETNAMESE HOUSE MENU1.2.3. DZO!❤️pineapple lager + bottarga + calamarBAMBOO LEAF HAM🩷Okinawa Yamato pork | 60° fish sauceDISTRICT 4 MIDNIGHT BBQ PORK🧡Iberico secreto I lemongrass I molas
WOODFIRED INDOCHINE
VIETNAMESE HOUSE MENU
1.2.3. DZO!❤️
BAMBOO LEAF HAM🩷
DISTRICT 4 MIDNIGHT BBQ PORK🧡
Iberico secreto I lemongrass I molasses
NHA TRANG HẢI SẢN💛
seasonal shellfish | scallion | roasted peanut
MEKONG SPRINGROLL💚
carabineros | Đà Nẵng shrimp roe I rice paper
FRENCH QUARTER TOOTHFISH🩵
wild catch I shallot I dill I turmeric I kumquat
HỘI AN OLD TOWN POULET 💙
dry-aged HK 3 yellow chicken I galangal
HANWOO 1++ PHỞ BÒ SỐT VANG💜
Gyeongju 1++ ribeye cap I Bordeaux 1 36 hours bouillon
CHÈ🩶
alyu | peach resin | fresh coconut | calamansi
HANOI CAMPFIRE S‘MORES 🤎
pandan leaf | homemade marshmallow
$1680 per guest
Wine pairing $2178 (3 glasses)