2018-03-08
充滿青春,少年時回憶的太子酒吧街.好耐都冇去過太子酒吧街啦,經過都好少入去飲野,聽同事講話附近有間好有誠意又幾好食既西班牙菜餐廳,咁岩男友放早,喜愛西班牙菜既我就比機會男友請我食餐飯啦~~呢間bar 以為飲野為主 野食應該一般般下酒菜,order完上菜不得了,即刻鬧個同事(何只幾好味呀,仲好好味呀,明知我鐘意西班牙菜又唔早點介意我去)。。。而且抵讚係服務熊度都非常好~~嫩驚喜係太子酒吧街有這麼出色的餐廳。 味道,服務,價錢,質素都值5⭐⭐(韓國A+牛柳甜椒雞油菌火箭菜沙律)韓國牛柳真係超軟滑 好有肉味帶甜 齒夾留香 火箭菜好香,配合起黑醋無得彈,200蚊一份沙律係稍稍貴左啲,但係太子有高級餐廳質素又值喎慢煮牛腩手工包.千層腐皮以為叫3樣野。。。一個沙律一個tapas加個飯會唔夠飽,點知原來都好足份量同料呀。。個飯夠阿足量,大讚海鮮好鮮。。。蝦好爽好鮮甜,蜆好大隻好甜好好味。。咬落去卜一聲家~~~260蚊好抵
(韓國A+牛柳甜椒雞油菌火箭菜沙律)
慢煮牛腩手工包.千層腐皮