餐廳: 醉鮮靚湯特色粉麵
資訊:

2016-10-14 1158 瀏覽
見網上評價唔錯 所以去試下 七點左右去到 唔洗等位 叫左醉雞醉鮮面 同鮮鯇魚咀醉鮮面 換醉鮮面要加3蚊 因為未試過 又見個名咁特別 所以試下 但跟泡飯 河粉同米線就唔洗加錢 醉雞好夠味 份量都唔會好少 另外係第一次試醉米線 好有驚喜 係介乎於米粉同瀨粉之間 比米粉粗但比瀨粉幼 好爽口 一試便愛上 強烈推介!!!另外鮮鯇魚咀製作需時 要等大概十分鐘左右 有兩個魚頭 都好新鮮 因為太肚餓 唔記得影相 湯底都係清甜既 但個人覺得鹹左少少 但係整體黎講係好味既 另外餐牌上都有唔少泡飯 特色小食 下次會再黎試!

醉雞好夠味 份量都唔會好少 另外係第一次試醉米線 好有驚喜

另外餐牌上都有唔少泡飯 特色小食 下次會再黎試!
醉雞醉鮮面
2016-10-09