2014-11-08
一行5個人, 加上涼涼地, 最好打邊爐~ 朋友之前食過依間覺得幾好食, 我就第一次黎, overall 都唔錯, 食物質素中上, 係每樣餸嗌既睇過食評大家推薦椰青雞煲, 咁特別梗係試一試。誠如大家所講, 侍應會係你面前開2個椰青再加少少水, 刮埋椰子肉做湯底, 滾起就加雞塊成為雞煲。食落去似食椰青燉雞, 好滋潤咁, 個湯都甜, 顛覆咗以往食雞煲既印象 (朋友入面有2個第一次食雞煲, 就以為平時雞煲都係咁哈哈哈) 但雞塊多肥膏, 肉就少 😞雞煲食定嗌咗其他餸, 特別既係牛肉拼盤, 有肥牛, 牛, 牛柳粒, 牛脷, 有牛既油香同牛味其他餸如餃子, 菜呀菇呀就不過不失啦餐廳地方大, 好坐, 有電視, 十幾個人黎都唔怕, 都可以坐好耐。價錢有少少偏貴, 多d人黎可以食多d, 除番開又抵d, 一大班人就最好~
其他餸如餃子, 菜呀菇呀就不過不失啦