2010-08-18 20 瀏覽
這晚與友人第一次在此用餐,雖然這裡的食物選擇非常多,多得簡直令人花多眼亂!! 可是由於近日正在"節制食量"的關係...結果我們只點了四款食物...三文魚刺身...超讚!! 首先溫度夠凍!! 而且很厚身!! 很肥美!! 幾乎想要合上雙眼好好品嚐呢!!牛油焗帶子...失望!! 帶子本是賣飛佛,可是似乎被over-cooked了!! 又"鞋"又"UN"!! 真係失敗中既失敗!!蒜片牛柳粒...蒜片脆卜卜夠香口!! 牛柳粒大大粒,估唔到又幾軟熟,而且又好有牛味!! 我同友人都忍唔住講完又講: "真係好好味!!" (可惜因為冇開閃光燈既關係,幅相影得一啲都唔吸引!!)鰻魚炒飯...尚算不錯!! 中上之作!!雖然牛油焗帶子令人非常失望,可是單單是三文魚刺身及蒜片牛柳粒這兩味菜已經足夠令人再三回味!! 有機會必定會再來encore!!

鰻魚炒飯...尚算不錯!! 中上之作!!

三文魚刺身
牛油焗帶子
蒜片牛柳粒
鰻魚炒飯
2010-08-13
三文魚刺身
蒜片牛柳粒
  • 三文魚刺身,蒜片牛柳粒