2013-10-27
今日一家三口去上環探完嬤嬤去附近揾野食。知道蘇杭近排開左好多野西餐,就走去睇下有冇驚喜。去到Holiday Inn附近有間細細間餐廳叫The Cottage,行去睇下個Menu,食英國野,老公話都想食個英式早餐,就入去試下。BB瞓得好冧,放佢喺長bench,就叫野食。老公叫左個Full English Breakfast, 我叫左Egg Benedict.Full English Breakfast 個腸老公最喜歡,可惜得一條,佢話條肉腸好香好夠味,似自己餣咁。我個Egg Benedict兩個蛋都熱哄哄,一啲都唔厚,所以食個陣要好小心。另外咖啡好香好滑,飲完會想飲第二杯,哈哈!我真喺飲咗兩杯,好彩我飲咖啡都可以瞓到啫!環境雖然少,但係都好homey! 值得再來!我會有興趣個dinner,想試下個tenderloin同apple crumble.
BB瞓得好冧,放佢喺長bench,就叫野食。
環境雖然少,但係都好homey!