2017-10-14 3091 瀏覽
大家都知油麻地開左海底撈不過好多人食,吾想排隊甘就食骨煲皇拉,一樣係火鍋嘛一去到就有個啤酒妹hard sell你買啤酒吾明點解多數大排檔或者係neway果d地方都一定要請個人煩你問你飲吾飲酒真係好不安因為同豬2個人食,叫左少少野。先叫左個鴛鴦煲,一邊係蕃茄薯仔,一邊係四川麻辣火鍋料包括:手切本地牛肉、蟹籽魚翅墨魚滑、皮蛋、游水生蝦、娃娃菜、加多寶、雲吞手切本地牛肉:每次都一定叫大份,因為大份都吾夠我食,太好味蟹籽魚翅墨魚滑:上面有蟹籽&素翅,墨魚滑好軟淋淋,蟹籽素翅有口感,都幾大份下,成碗野不到我手軟,之後一大舊,放落去算皮蛋:佢竟然漏單,之後補番,我係甘望住佢,佢先催漏單果隻皮蛋蝦:好生猛,6隻蝦,多謝豬met比我食加多寶:我話要王老吉,佢話得加多寶,其實咪同一樣野,佢係要加多句,好funny雲吞:食左都差d吾記得,豬食左7粒,我食左1粒娃娃菜:一般既菜蕃茄薯仔煲:最後吾夠飽,蕃茄同薯仔都比我清左,薯仔好淋,蕃茄都淥到就爛,好味四川麻辣煲:豬話一d都吾辣,我印象中以前係有辣味,下次可以吾洗嗌總括:都係豬骨煲正d服務態度有待改善,例如,漏單、叫野食時態度耐煩等等。
大家都知油麻地開左海底撈
不過好多人食,吾想排隊
甘就食骨煲皇拉,一樣係火鍋
一去到就有個啤酒妹hard sell你買啤酒
吾明點解多數大排檔或者係neway果d地方
都一定要請個人煩你問你飲吾飲酒
真係好不安
因為同豬2個人食,叫左少少野。

鴛鴦煲

先叫左個鴛鴦煲,一邊係蕃茄薯仔,一邊係四川麻辣

手切本地牛肉(大)

手切本地牛肉:每次都一定叫大份,因為大份都吾夠我食,太好味

蟹籽魚翅墨魚滑

游水生蝦

蝦:好生猛,6隻蝦,多謝豬met比我食

雲吞:食左都差d吾記得,豬食左7粒,我食左1粒

娃娃菜:一般既菜

總括:都係豬骨煲正d
服務態度有待改善,例如,漏單、叫野食時態度耐煩等等。
鴛鴦煲
手切本地牛肉(大)
蟹籽魚翅墨魚滑
游水生蝦