2018-05-24
原來最近BreadTalk都推出髒髒包🍞係同Anchor合作嫁 仲一次過推3種口味😎 話說因為太熱 將啲包雪凍黎食 效果好好😍乾身不油 仲降低甜膩 麵包亦挺身啲 會繼續凍食 (但視乎麵包質素吧)❄❄🍫無敵朱古力髒髒包 $24🍫酥皮外層沒有很脆 大概是我隔一日先食🙊幸好仲食到層層酥皮嘅感覺 至少沒有淋到如一堆油膩酥皮咁 挺乾身的👍👍而且朱古力夾心同面頭嘅可可粉頗濃香 係苦甜朱古力 不太甜膩 覺得不錯😆🍋檸檬白朱古力髒髒包 $24🍋外層撒滿白朱古力醬 包住酸甜嘅檸檬吉士醬 頗清爽 假如再酸點就仲正😙.🐉恐龍髒髒包 $15🐉呢個平好多🙈但唔同在呢個用普通麵包🍞面頭淋上美祿恐龍醬 好黏手😂包住朱古力麥芽忌廉 包身有點乾身 加上忌廉偏少 要配牛奶啊🍼🍼.仲有最驚艷嘅芝士蛋糕💓💓芝士非常非常濃香大太甜 而且口感好正 凍食軟綿綿 室溫更綿😎一次過食半嗰呀😍😍😍😍
🍫無敵朱古力髒髒包 $24🍫
🍋檸檬白朱古力髒髒包 $24🍋