2018-10-14 103 瀏覽
應朋友嘅邀請,#小秘書 今朝一早就入咗去 Cyberport 數碼港 參加 #BEEBIPEACE #CharityWalk 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️ 完成之後,中午又要趕出尖沙咀👀 喺魂不附體嘅情況吓... 仲要落九龍城買嘢準備今晚嘅晚飯😅所以好想飲杯凍嘢醒吓神中午天氣突然熱起嚟☀️ #小秘書 見到 良辰吉時 個招牌咁趣緻🤣 都忍唔住要破戒😅😅其實我對台灣嘅藝人無咩興趣,不過個 #傻佬 招牌實在係太吸睛👀 個杯嘅deisgn又幾cute❤️ 加埋呢三度👻符... 👻勒令「喝下去瘦瘦瘦符、隨便喝長不胖符、賤人速速退散符」一於攞$30出嚟試吓係乜東東🤩今日我試嘅係 #髒髒茶 #DerTea成份包括 #黑眼豆豆(好硬無味)、#啵爆(請問有無人知咩嚟㗎?)+#奶蓋(唔覺有...?)+#可可粉(Hershey’s?真㗎?)廣告仲話「讓你,髒到極致」?恕我年紀大... 唔明想點?!😑坦白講... 我覺得杯飲品成份太複雜,但係又因為啲冰粒太大太多(店員話冰塊指定份量,唔可以加/減😅),搞到我要飲完面果浸朱古力粉溝奶水,先開始試到底層嘅黑糖珍珠同糖漿,完全做唔到溶合嘅效果。失敗!不過我都幾欣賞佢嘅黑糖珍珠嘅,甜

一於攞$30出嚟試吓係乜東東🤩

今日我試嘅係 #髒髒茶 #DerTea
坦白講... 我覺得杯飲品成份太複雜,但係又因為啲冰粒太大太多(店員話冰塊指定份量,唔可以加/減😅),搞到我要飲完面果浸朱古力粉溝奶水,先開始試到底層嘅黑糖珍珠同糖漿,完全做唔到溶合嘅效果。失敗!不過我都幾欣賞佢嘅黑糖珍珠嘅,甜甜地又幾好咬口🤩 希望下次 良辰吉時 考慮吓比我哋幫手改量吓啲飲品口味啦!
2018-10-14
5 分鐘 (外賣自取)
$30 (其他)