2024-08-17
又到咗夜麻麻搵嘢食嘅時候,突然諗起呢間餐廳就去試吓。晚上九點幾入座,餐廳好多人,幾乎坐滿,咁啱唔使等位,門口見到五光十色嘅雷射燈,播住好大聲好勁嘅音樂,好有disco feel,望入門口大部份都係上咗年紀嘅中年食客,有啲食客興起喺度載歌載舞,真係第一次見識😆環境非常熱鬧非常之嘈,每個位置有唔同嘅佈置蒜蓉蒸吊桶 - 個人覺得呢碟幾好食,平時出邊嗰啲吊筒好細隻,佢係好大隻,蒜蓉和汁好味豬油渣炒椰菜苗 - 好大碟,成盤上,味道偏鹹椒鹽豆腐 - 正常份量和味道大檸樂 - 勁大杯,只係三十幾蚊,係大型啤酒杯嗰隻size脆皮花生 - 冇椒鹽味,係鹹鹹地嗰隻,唔食花生嘅我試咗一粒,呢碟係強迫你要的,坐低就要必須收費食物質素冇乜特別,最差就係落錯單,第一次嚟張單嘅餸菜唔係我哋叫嘅,叫侍應更正,第二次再拎單嚟都係錯嘅,到第三次先啱。之後又送錯餸菜嚟我哋張枱,原來就係之前佢落錯單嘅餸菜。另外,我哋食咗個零鐘,椒鹽豆腐都仲未嚟,上菜就真係有少少慢,同埋價錢偏貴。
環境非常熱鬧非常之嘈,每個位置有唔同嘅佈置
豬油渣炒椰菜苗 - 好大碟,成盤上,味道偏鹹
豬油渣炒椰菜苗
椒鹽豆腐 - 正常份量和味道
椒鹽豆腐
大檸樂 - 勁大杯,只係三十幾蚊,係大型啤酒杯嗰隻size
大檸樂