2023-05-19 646 瀏覽
傍晚同friend到九龍城食飯,冇揀平日食開嘅店,見到呢家隆姐熱鬧d,決定試嚇。但是上菜等咗好耐,味道又非常差。豬頸肉一股騷味,冇其他旺鋪好食。炸蝦餅憋憋d,入口味道普通,後味有股臭味。等菜等咗40分鐘,18:38入座,19:37一個超肥女適應已經擺咗張單到我嘅台,但係我地都冇叫買單。同埋張單有4蚊茶水費!有都唔緊要,但我d從頭到尾都沒飲過茶或者滾水。同個適應講點解要收4蚊又冇水飲,佢馬上拎壺水來話“你d飲啊”,又問佢我d冇叫買單,點解比張單,話因為見我d食完。我同friend感受好差,特登坐多陣,個肥x就一直在我d桌附近行來行去,仲大喊“食嘢大哂”“撲街”。開門做生意,你d服務又唔好,口味又咁差!真是祝聾姐生意興聾啊!2蚊茶水費賺大錢!