平日收工行行下尖沙咀,俾呢一間外表以機艙為裝修嘅餐廳吸引左,即刻入去試下有咩好食我地叫左3樣嘢,款款都有驚喜同高水準!和牛漢堡包配薯角 $178一上菜熱辣辣,個包皮烘過,好香脆!再配搭埋厚實嘅和牛,一啖咬落去好滿足呀~綠菌帶子黑松露忌廉意大利飯個飯一嚟到忍唔住即刻食左一粒帶子,好好食!外脆內軟!同埋個飯軟硬適中,好creamy,同行朋友都話好少見Risotto做得咁好食。所以絕對可以一試!朱古力香蕉法式吐司 $108份量好多,同朋友share就啱晒~吐司烤得好酥脆,再配合埋甜而不膩嘅楓糖漿,完全係一口接一口不停食!作為最後嘅甜品,完全為呢一餐畫龍點睛!最重要係啲侍應都秉承機艙服務員以客為本嘅態度, 十分友善同好客問我地要唔要水,又會定時幫我地refill啲水。坐左2個幾鐘都完全唔會趕我地走雖然平均消費相對較高,但食物質素高,用餐感覺十分好,完全值得!
我地叫左3樣嘢,款款都有驚喜同高水準!

和牛漢堡包配薯角 $178

朱古力香蕉法式吐司 $108

和牛漢堡包配薯角
朱古力香蕉法式吐司
2022-09-15
2 分鐘 (堂食)
和牛漢堡包配薯角
朱古力香蕉法式吐司