2021-06-22 137 瀏覽
性價比超高tea set,好過好多酒店Afternoon tea menu 💰428Tea set有三層,由最低個層開始食起,食物種類多,而且每一樣都係一啲大部分人中意嘅野食。最底個層嘅帶子超級好食,煎到好香好脆,又夠新鮮,另外個蛋都好好食,加左黑魚子提升左蛋嘅味道。無諗過咁細嘅野食都煮得咁有水準,好多酒店都未必做到。中間個層牛角包好好食!係明太子沙律牛角包,明太子同沙律比例啱啱好,亦唔會太咸,因為有時明太子落太多會好咸。最頂個層馬卡龍好好食,唔會太甜,有好真實嘅水果味。每一層嘅嘢食都係好食,雖然未去到每一種野食都超好食,但起碼無一樣野係比負評,真係好過好多酒店嘅tea。而且服務非常好!值得一讚係朋友唔食得榛子蛋糕,竟然主動提出比過另一款蛋糕我地,真係勁好另外即場打卡仲有85折
性價比超高tea set,好過好多酒店

Afternoon tea menu 💰428

最頂個層馬卡龍好好食,唔會太甜,有好真實嘅水果味。

另外即場打卡仲有85折