2020-07-11 486 瀏覽
其實都唔係第一次黎食,之前有排直頭有鋪all day breakfast癮,隔個星期六日就黎share一個monster all day。兩個人,一人一隻Egg Benedict,加埋其他野,好食又滿足。Monster size既all day breakfast 係每樣有d,粟米、煙肉、兩款腸、煙三文魚、等等。兩隻Egg Benedict ,面頭淋上荷蘭醬,底用火腿加多士墊住。除左做底既多士,仲有個好香牛油味既牛角包,酥皮好夠所以好香。加埋杯特別香奶味既伯爵奶茶,成個set 兩個人share夠食得黎又唔會食到太飽。腸既質素ok,其他配料都正正常。今次Egg Benedict隻蛋大大隻,感覺好突出,俾個特寫佢。正。

正。