2024-09-22
拍拖週年紀念,🐷又帶我食扒餐廳唔像bar嘈,反而好西餐廳feel,眼見都好多情侶用餐👍我地都懶,就不如直接叫份set,有red,white wine ,champagne 又有甜品都只不過是一千元❤️黑松露蟹肉多士多士上面有蟹肉,加上黑松露醬,味道非常香濃,蟹肉鮮甜,配合多士嘅脆口感,多士上的葉連🐷都話帶有美感烤蜜糖啤梨伴巴馬火腿沙律啤梨烤得香甜,蜜糖味道入面,配上咸咸嘅巴馬火腿,味道對比得好好,沙律脆脆嘅海鮮湯海鮮湯湯底濃郁,海味十足,裡面有青口肉質鮮嫩,感覺龍蝦味十足 慢煮阿根廷紅蝦羽衣甘藍香草醬意大利麵阿根廷紅蝦煮,蝦肉鮮甜,配上羽衣甘藍同香草醬,口感滑順又唔油膩 10oz美國頂級西冷牛扒牛扒煮得啱啱好,肉質嫩滑,外面有香脆嘅焦皮,肉味濃郁,配上少少鹽,真係每一口都好滿足 焙茶焦糖燉蛋燉蛋滑滑地,焙茶嘅香味好濃,焦糖嘅甜味又唔會過於膩,食落去口感柔滑
黑松露蟹肉多士
烤蜜糖啤梨伴巴馬火腿沙律