2024-03-30 525 瀏覽
又到左結緍週年,老公今年好厲害,揾到間樓上西餐,一入到去好有英式復古風格✨三文魚牛果他他🥑✅牛油果和三文魚配搭,口感綿滑,油香味濃郁,配黑醋汁正松露蘑菇湯 🍄真材實料打到蘑菇變蓉,每啖都有蘑菇香味南瓜湯 🎃南瓜湯濃郁,入口厚滑,顏色令人感到開心卡邦尼意粉🍝麵條煮到好彈牙,好香芝士味,有濃郁的奶油和脆口培根,每一口都食到濃郁的味道加了$88 升級至牛阪腱粒🥩肉質嫩滑,配合3款特色海鹽,每種都帶來驚喜,由淡至濃,三種享受炸春卷👅外型賣相十分吸引,香脆脆口,入面真係真材實料,係鮮蝦同魷魚,送酒佳品綠茶芝士蛋糕🍰芝士蛋糕的質地十分幼滑,口感creamy, 綠茶味濃郁,有回甘味呢間裝修好有情調,入面有不少的晝像,令人感覺身在異地,卓子上面的燈光柔和,感覺舒服自在,我對呢間食物評價唔差,下次都會推介給朋友🤗🤗

三文魚牛果他他🥑✅
牛油果和三文魚配搭,口感綿滑,油香味濃郁,配黑醋汁正

松露蘑菇湯 🍄
真材實料打到蘑菇變蓉,每啖都有蘑菇香味

南瓜湯 🎃
南瓜湯濃郁,入口厚滑,顏色令人感到開心

卡邦尼意粉🍝

加了$88 升級至牛阪腱粒🥩