2022-05-31
介紹翻,呢間係我日日食食嘅餐廳。只要係觀塘返工,65蚊就送貨上門,而中環或者灣仔就有自取點。而且選擇又多又健康,最適合我呢D減肥人士~ 題外話,學黃子華話齋,D嘢用左英文名真係高級左。點睇Quesadilla都高級過夾餅🤣🤣.番茄芝士夾餅 配 4個菜 Tomato & Cheese Quesadilla $65夾餅有驚喜。番茄味十分濃郁,芝士仲要拉絲。而今次我點嘅Romesco, 用番茄同香草熬煮製成,番茄味濃郁之餘仲有香草味。夾餅加上Romesco,番茄味Double Up!.香草雞扒 配 四個菜 Chicken Thigh with Herbs $65香草雞扒經過烤製,整體都比較香口,不過雞皮比較韌。雞扒唔乾柴,帶有香草味,調味適中,值得嘗試(最緊要係無骨)。.特別點名讚賞下今次點嘅醃南瓜,酸甜爽脆。口感同一般南瓜唔同,開胃得黎又有營養,十分推薦。.外賣黎,應該唔會話叫我比分掛 XD 不過如果係比個海景的話應該有一百萬分。服務方面,客服姐姐好用心咁解答,同幫我處理送餐遲到嘅問題,比滿分。但係如果多餐要送嘅時候,我都要落樓下去拎外賣呢一點有少少唔開心。不過65蚊就有送貨呢一點,給過!
💯評分時間(滿分5分)
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️