晏晝5點幾同女友行完奧海城,本來諗住去大角咀食第二間日本菜既,點知途中碰巧經過玥屋,心諗呢間野好多人book,好難食到,但當下我竟然膽粗粗walk in入去,入到去師傅話有2個位,同埋要7點半交枱,緊係即刻坐低點菜啦先講講環境,店舖面積真係好細,剩係坐到10個人,加埋3個師傅(冇乜表情,十分投入整壽司),真係有D逼,不過我重點都係放在食物既質素上三文魚壽司真係衷心推介,新鮮又肥美,入口即溶,雖然size細件D,但真係好好食,三文魚都切得好厚,好食過其他本土連鎖壽司店,絕對係必食既炸蝦卷都唔差,有6件,蝦炸得幾脆,外層又舖滿晒蟹籽又夾左d生菜絲,好有口感,愈食愈起勁至於其他推介有玥屋蛋壽司,腐皮壽司,同埋可以試下芝麻雞翼(炸到好鬆脆,雞肉又嫩喎),所有野食都係水準之上總括而言,呢間平民吃貨恩物是十分值得推介

三文魚壽司真係衷心推介,

炸蝦卷都唔差,有6件,蝦炸得幾脆,外層又舖滿晒蟹籽
又夾左d生菜絲,好有口感,愈食愈起勁

總括而言,呢間平民吃貨恩物是十分值得推介