2024-07-27
💡 高性價比的日式放題難得同另一半放假,緊係去食新開個間殿·大喜屋放題慶祝一下,呢間地點好方便,空間感十足,最正係三百幾蚊就可以任食魚子醬,真係第一次放題有,食幾次已經回本,而且佢地海膽菜式都係用日本海膽,質素有保證。🍽刺身|壽司🍣件件都厚切又大件,我最鍾意三文魚刺身、油甘魚、拖羅等,連松葉蟹腳都有,壽司有多款式黑松露赤魚、燒牛肉,仲有鵝肝多左、海膽等,細細件,好易入口😍🍽熟食推介即燒乳鴿,皮脆肉嫩,又多肉汁,好有酒樓水準。醉鮑魚、皇帝蟹粥 🦀、花膠等,川燒珍寶鮮蠔燒,肥美飽滿又大隻,真係有好多選擇。🍽自助區自助區有勁多野食,例如海蝦、小龍蝦等,仲有好多涼拌同水果食,好飽。甜品仲要係任食Haagen Dazs 、movenpick 雪糕 🍨而家榴連蓉都係任食,真係不得了,岩曬我呢個榴連控。🍽飲品🥤飲品真係有勁多選擇,酒類飲品勁多,仲有任飲嘅清酒同梅酒。整體三百蚊幾就食到咁多食物,性價比真心係高💯
🍽刺身|壽司🍣
🍽熟食
🍽自助區
🍽飲品🥤
飲品真係有勁多選擇,酒類飲品勁多,仲有任飲嘅清酒同梅酒。
整體三百蚊幾就食到咁多食物,性價比真心係高💯