2017-02-18
第一次同嗜牛既Mr L 慶祝生日當然要做足功課,但係Mr L 生日適逢初三,部分target 左既扒房都未開工,咁啱見到有評論''ribeye 出色過扒房'',一於試試,果然冇失望!❤️頭盆:二人海鮮盆❤️非常新鮮兼抵食❤️主角:14安士頂級肉眼扒medium rare ❤️肉質鮮嫩充滿肉汁,一上枱香氣四溢,牛油慢慢融化令香味保持薯條新鮮香脆Mr L 表示非常鐘愛,加埋支cabernet Merlot紅酒,令提升牛扒美味❤️甜品:心太軟❤️食完塊扒已經飽到反艇,不過都一定要食呢個hot chocolate cake ,濃濃既黑朱古力軟心蛋糕加雲呢拿雪糕為生日飯作完美終結❤️服務&環境❤️第一次用open rice app book 位,餐廳接照要求為我地安排左二樓一個靚影位,望住凱旋門欣賞美食,亦有喺甜品寫上祝福字句,仲安排左個氣球令我地好surprised, 影相效果一流。總括而話,無論食物質素環境服務都令人滿意,值得一去再去
❤️頭盆:二人海鮮盆❤️
非常新鮮兼抵食
肉質鮮嫩充滿肉汁,一上枱香氣四溢,牛油慢慢融化令香味保持
薯條新鮮香脆
第一次用open rice app book 位,餐廳接照要求為我地安排左二樓一個靚影位,望住凱旋門欣賞美食,亦有喺甜品寫上祝福字句,仲安排左個氣球令我地好surprised, 影相效果一流。 總括而話,無論食物質素環境服務都令人滿意,值得一去再去