因為疫情關係, 真係少左好多出街食飯, 所以難得同老公出去食撐枱腳, 一定要做下功課, 搵間有好 Comment 的餐廳啦。今晚食 Sensu, 因為見人話佢出名係平食A5 🇯🇵🐮和牛, set Menu $198 就食到 日本🇯🇵🐮A5和牛喎😍淨係呢點都已經好吸引啦🤣我點左個snack combo set, 再加黑松露炸薯條🍟, 絕對啱女仔, 擺盤真係好靚, 好吸引呀!內有三文魚子配海膽, 和牛mini 🍔, 沙律🥗, 青瓜三文魚, 炸物, 枝豆等等。。。跟snack combo set 有埋杯芒果士多啤梨冷泡茶已 full 了, 如果唔係都想外賣飲埋呢杯 Earl Grey Milk Tea呀 - 見佢Sensu Signature - Best takeaway choice 😍呢間我要encore 呀!

跟snack combo set 有埋杯芒果士多啤梨冷泡茶

呢間我要encore 呀!