2009-07-20
真係大鄉里,第一次去呢d咁高級既餐廳食越南菜。我地5個女仔,叫左個6人餐,因為懶得諗有前菜又有甜品。個餐有好多野食,又加喱,又青口,又有炒粉。我就長話短說,介紹一下令我最回味呢....................就係果個軟殼蟹天婦羅,本來係用d紙包住黎食,不過我地個個都唔鍾意,(真係好似食紙咁),好鬆化又香口,I like it!!!!仲有個炸子雞,塊皮都香脆,+上本身我都好鍾意食雞,不過就油左少少。至於個甜品呢,就係香蕉雪糕蛋糕,我d fan就超鍾意食,仲食左2客,crazy....(等左超耐)我就覺得太甜,而且尾聲既時候已經超飽..就左一半就放棄。D位又坐得幾舒服,有卡位,我地仲hir都人地收鋪先走..真係抵返晒啦!! (唔記得影相 ><)
個餐有好多野食,又加喱,又青口,又有炒粉。
我就覺得太甜,而且尾聲既時候已經超飽..就左一半就放棄。

2009-07-10
  • 軟殼蟹天婦羅