2019-09-05 717 瀏覽
應該係我用咗咁多年openrice 第一次打食評,本身係一個Carbonara迷,有時隱起去simplixxx lixx 食個過百蚊嘅都要解吓隱, 今日見有時間 行遠d 去試吓新嘢 因為講真 再貴嘅 Carbonara都食過 但好食同值得嘅冇幾多個。一入門口 坐低 講真個心係有小小懷疑嘅, 到到一陣碟至愛 Carbonara 黎到 再食第一啖.... 痴線 點解可以咁好食!!!! 夠熱夠creamy, 料夠,係 bacon 係唔太出色嗰d 但留意番個價錢 講真 simplixxx lixx d bacon 都唔係話出色得去邊。。。 好開心咁食晒成碟,仲要係大大碟,心大心細奶茶定咖啡好最後叫咗杯凍咖啡,好濃 應該鐘意飲咖啡嘅人係啱啱好 但其實我平時都唔係咖啡迷只係想扮吓嘢 XD, 下次一定嗌番奶茶唔好浪費杯嘢飲,或者下次試埋佢個肉眼扒~~食完出門口比錢忍唔住話比老闆娘知真係好好食!!! 真心呢d價錢你食個大x樂肉醬意粉都唔包嘢飲 不過真心希望食店留意番 個風扇好快吹到個carbonara凍晒 由99分直插落70分,希望留一留意更好希望小店可以一直一直做落去 以解我carbonara之苦

Carbonara

希望小店可以一直一直做落去 以解我carbonara之苦