2022-03-25
【全港最出名tiramisu 名符其實嘅好食🥴】近排試好多好出名嘅店,page common最出名tiramisu,真係慕名而來,試過認真好食又抵食,茶同手沖咖啡都ok,適合傾計同食甜品👍🏻但地點有啲偏要行耐少少,淨甜品都十足推介,回頭率💯💯___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ✨homemade Tiramisu $52so far係cafe食過性價比最高嘅tiramisu,creamy and soft 👍🏻👍🏻 最主要呢間酒同espresso香氣味道足夠,rum酒味濃,值得落足料,整體口感起順滑,但略嫌mascarpone cheese 唔夠,味道應該重芝士味,可以落多啲✨ square mile coffee roaster $75近期最想試嘅莊園,沖得幾好, 見我地2個人特登比2隻杯, 服務💯茶🍵方面,見係by pot,應該抵飲,想小休十分推介呢間 記住用餐完自己收返餐盤
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
✨homemade Tiramisu $52
茶🍵方面,見係by pot,應該抵飲,想小休十分推介呢間
記住用餐完自己收返餐盤