2023-12-07 22 瀏覽
呢間餐廳裝修係英式復古風格,真係好有特色同氣氛,而且食物水準高,價錢相宜!首先,我要推薦佢嘅頭盤一口牛舌芯!咁嘅肉質嫩滑,令人一口接一口無法停低。如果你鍾意湯,佢哋嘅松露蘑菇湯同椰菜花海鮮湯都係非常出色嘅選擇,濃郁鮮美,真係十分之出色👍🏻主食方面,卡邦尼意粉係唔錯o既選擇!意粉彈牙,配上濃郁嘅味道,一食難忘!而佢嘅精選牛扒配特色海鹽更加係另一個亮點!牛扒嫩滑多汁,再加上三種特色海鹽嘅提味,真係好好味!仲有就係一定要試下佢哋嘅檸檬芝士焗生蠔!新鮮生蠔配上檸檬同芝士焗,口感鮮美,絕對係經典!餐廳紅酒都唔錯,醇厚嘅口感同豐富嘅層次感,真係令人陶醉!是日甜品係火龍果布丁,火龍果嘅鮮甜加上布丁嘅滑順,一食就會令你回味無窮😋

餐廳紅酒都唔錯,醇厚嘅口感同豐富嘅層次感,真係令人陶醉!

• 卡邦尼意粉
  • 精選牛扒配特色海鹽